Η nastos electric είναι μια Ελληνική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2005 με κύριο αντικείμενο τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και τις εφαρμογές έξυπνου σπιτιού. Η πολυετής εμπειρίας μας στον χώρο μας επέτρεψε να έρθουμε σε επαφή με τους μεγαλύτερους Έλληνες και ξένους προμηθευτές του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού και να αναπτύξουμε μακρόχρονες συνεργασίες . Το 2018 ιδρύεται το πρώτο μας φυσικό κατάστημα, στο οποίο ο επαγγελματίας αλλά και ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί πάνω από 12.000 κωδικούς ηλεκτρολογικού υλικού, φωτιστικών, λαμπτήρων led, επαγγελματικών λύσεων φωτισμού, συστημάτων ασφαλείας και παρακολούθησης, κλπ.

Ταυτόχρονα λειτουργεί και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.nastoselectric.gr,με σκοπό να ικανοποιήσουμε τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις τις ελληνικής αγοράς στους τομείς αυτούς και προσφέροντας υψηλό στοκ αποθεμάτων σε εκατοντάδες κωδικούς, ανταγωνιστικές τιμές και υψηλής ποιότητας προϊόντα.


Μέσω του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας τόσο στο Τμήμα Πωλήσεων όσο και στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης, παρέχουμε όχι μόνο άριστη υποστήριξη σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις αγορές σας αλλά και πολύτιμη τεχνογνωσία με στόχο να σας προσφέρουμε λύσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, ειδικά στις online αγορές. Με έμφαση στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση, διαθέτουμε Τμήμα After Sales εξυπηρέτησης , στο οποίο ο πελάτης μπορεί να απευθυνθεί για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την αγορά του.

Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και σας διαβεβαιώνουμε ότι από την πρώτη σας αγορά, θα φροντίσουμε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι !

Εξωτερικός χώρος στάθμευσης.

 IMG 1678

Η έκθεση μας.

 IMG 1674

IMG 1682

IMG 1685

Γραφεία χώροι συσκέψεων.

 IMG 1671

IMG 1672

IMG 1673

Οι αποθήκες μας.

IMG 1680

IMG 1691

IMG 1692

IMG 1693